Börjar infinna mig

DSC_0406

Började dagen med att spatsera upp tidigt för att få tag på nybakt bröd och göra min frukost komplett. Frukost på taket och sakta höra byn vaknar till liv. Mums!

DSC_0413

Planen var att cykla till Lagos, men efter ha cyklat fel och sedan blivit t påmind den väldiga omväg som krävs, vände jag hem. Solen gassade varmt och var mycket fint att cykla längs ryggen här med vatten på bägge sidor.

DSC_0414

Efter cyklingen o maten,  blev jag så trött att jag somnade, inte lite heller utan 1h powernap. Jag som aldrig sover på dagen. Så därför gick jag sen ut på lite stadsvandring 🙂

DSC_0415

Lilla hamnen nedanför huset.

_20170506_122128

Efter vandringen och lunchen intog jag takläget för varva ner. Läste lite bok, målade lite och allmänt njöt av life här o nu. Riktigt varmt, så efter ett tag gick jag ner, nu har jag fått tillräckligt med sol för idag! Blev en god middag, läsande och några föreläsningar på datorn.

Idag tänkte jag ut med rullskidorna en sväng, inte riktigt planerat vart jag ska ännu men siktar på ett lagom distans. Börjar snart infinna mig också i lugnet, någon dag till kanske och sen har jag kommit in i flowet.

Solen gassar, bäst o smörja!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *