Borås Day 4

dsc_05501

  • Målgång vid toppen av berget!

Yes, idag stack vi kring 09 tiden mot Tosserydsbacken där intervaller väntade. 4 x 10 min upp till toppen och alltså 40 min aktiv tid. Transportsträcka till start var 15 min på rull och sen hemvägen ca 20 min avåkning. Totalt 1,15h på FM och alla höll ihop det grymt bra. Fjärde läger dagen idag och faktiskt ingen som riktigt stumnat av ännu, samtliga håller en bra nivå och riktigt bra team spirit. Starkast idag var Lindblad tätt följt av Kardin. Dagens pannben får Bob ( såklart) för att frenetiskt staka sig upp för backen x4ggr och inte sist en enda gång. Sara utmanade ibland grabbarna och åkte grymt starkt, hon kommer definitivt åka fort i vinter. Nu har samtliga lagt sig i idet och skall vell försöka göra samma sak, eller ja, arbeta fast i liggande form kallar jag det! 🙂

Summeringsfilm:

 

2h stak väntas för mig med Impola efter 15…

Lär vika in öronen!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *