Borås Day 1,5

_dsc8436

4h klassiskt stod på schemat idag, starkast var Kardin som inte sparkade mycket idag utan körde mycket stakning. King grääb!

_dsc8455

Johan Kask körde på cykel, medans jag o Martin kunde analysera och videogranska åkare från bilen. Ge direkt respons till Kask som kunde framföra det vidare till åkaren. Super smidigt 🙂

_dsc8462

Sara gjorde det riktigt bra idag igen, mycket fin teknik och höll ihop det grymt de 4h vi körde. All credds!

_dsc8473

Drömväg genom landsbygden, småvägar kring berget och levererade 10/10 som Anton sa, Martin tyckte mer 365 dagar om året blabla  ( Internskämt )

_dsc8495

Dagens bild bjöd Blom på, sådär lagom riii och Bob total fokus 😀 Bob förövrigt är ju dynamiten själv, hans rullskidor gick sönder och vi hade inte med reservdelar, som tur/otur hade vi med ett extra par och Bob kunde skutta vidare. Dock så var de mina rullisar, så blev ingen åkning för mig idag tyvärr :/ Tråkigt, för jag var väldigt sugen men i eftertanke så har jag gjort mycket service åt åkarna och kanske bra o vila huvudet lite till efter smällen på MTBn.

_dsc8505

Wickström o Kardin gjorde ett ryck vid bergspriset in mot Bollebygd.

_dsc8521

Fokuserad Blom passerar.

Jo men de var en fin dag än så långt i bilen, bra filmer och nu analyser på material. Nu blir det vila och så småningom skall de på styrka inne i byn. Jag skall arbeta lite på datorn och får se hur EF blir.

Comfyspot-time

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *