Boende fixat :D

2808006396

Vilken lättnad. Efter en mycket hektisk sista tid, lite sömn, mycket stress och en förlorad budgivning på ett hus. Har jag nu äntligen löst boendefrågan. Jag gick alltid med tanken ” det löser sig ” och ingen idé att oroa sig, det hjälper inte. Skalleby Herrgård som är ombyggd till lägenheter i centrala Torsby. Perfekt placerat, 1 min cykel till Torsby Sportcenter och kanske 2 min till centrum.  Väldigt bra lösning, ägaren verkade mycket trevlig och vi delade intresset för träning och speciellt längdskidor. Kontrakt skrivet och kommer bli inflyttning i de närmaste dagarna här framöver 😀

DSC_0374

Livet som nomad senaste åren har gjort att allt är väldigt nedpackat i lådor. Så ska bli intressant att inventera vad man egentligen äger o har sparat i sina dagar. Skall försöka använda o bruka sånt jag redan har, men den svarta öppningen till vänster är sovrummet. Där har jag tyvärr ingen passande säng, så lär kika runt efter en 120cm säng som kan ligga botten till min tempurmadrass 😉  Exciting as hell, skönt med det löst och nu kan man blicka framåt.

Flytten går!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *