Bloggtorkan

IMG_20160423_105800

Beklagar denna bloggpaus, men efter 6 månader med konstant busy så har det varit mycket behövligt med lite manjana lifestyle.. Bilden kommer ifrån Lofoten, klockan är ca 02:00 här på bilden och det är midnattssol. En av de vackraste kvällar i mitt liv, tillbringades tillsammans med jycken när vi reste kusten upp i Norge 1 månad roadtrip. Sov i bilen och hängmatta i 1 månad.. Jag saknar den tiden, ovissheten, utmaningen och enkelheten.. Största problemet du hade under dagarna var vad man skulle käka, som inte ens är ett problem. Lever för varje minut och finns ingen anledning att planera morgondagen, vakna upp, spela gitarr och ta en långfrukost medans du leker med hunden.. Ska bli så skönt att få åka till Portugal i 17 dagar nu i Maj..

Med den stora saknad i mitt liv, ligger just nu många krokar ute för framtiden. Jag sätter allt i perspektiv och har utvärderat säsongen som varit. Några krokar är betydligt större, potential till grymt stora uppdrag och förändringar i livet, medans några är lite mindre.. Men en som ligger varmast om hjärtat är just nu att bara ut och resa, filma och fotografera för att kanske kunna föreläsa om det?! Inspirera andra!? Leva det liv där morgondagen inte existerar? Jag vet inte just nu, jag fokuserar på olika vinklar nu, satsar helhjärtat mot Gräsberget Open och sedan kommer kunna leva fullt ut i Portugal.. Jag blir så glad när jag tänker på det..

Skall även försöka nu framöver att starta igång ruljansen på bloggen igen, blir lite om tävlingen men också från den vardagliga träningen. Har lite projekt för sommarens tävlingar och kommer släppa dom inom kort. Nu skall jag ut och träffa X som jag tror kommer vara en av topp trion på Gräsberget Open, en löpare som bara fokuserar på löpning och endast terränglöpning 🙂  Vi skall filma lite och släppa lite info. Kommer bli gryyymt.

Chinigiplingi

Tom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *