Biking Dalarna

aasd
Såhär skriver Bikingdalarna själva:

”Nu kör vi igen!

I somras cyklade Emil Lindgren och Fredrik Ericsson genom Biking Dalarna på fem dagar – ett äventyr som följdes av väldigt många av er där ute. Nu är det dags igen! Den här gången har vi bjudit 16 st svenska och norska elitcyklister som under fyra dagar kommer cykla från Lugnet i Falun till Lindvallen i Sälen, via Rättvik, Mora och Rörbäcksnäs.

För att spetsa till det ytterligare ordnar vi cyklingen i form av ett etapplopp för MTB där cyklisterna tävlar i lag om två. Banan består dels av snitslade sträckor inne på våra destinationer samt sträckor där lagen navigerar med GPS via checkpoints.

Självklart kommer vi att följa lagen hela vägen och publicera en videodagbok varje dag. Starten går tisdag förmiddag från Nationalarenan på Lugnet i Falun. Målgång på fredag eftermiddag i Lindvallen, Sälen. Vi hoppas att ni vill följa med på oss på resan!”

——-

Här är laguppställningen:

Lag 1
Fredrik Ericsson (SWE), Toppfysik
Thomas Engelsgjerd (NO), Team HardRocx-ABAX

Lag 2
Jens Westergren (SWE), Dala Sports Academy
Matthias Nilsson (SWE), Bioracer Merida

Lag 3
Anton Persson (SWE), Team Allt Om MTB
Victor Larsson (SWE), Team Allt Om MTB

Lag 4
Matthias Wengelin (SWE), Team Bergslagsloppet
Axel Lind (SWE), Team Bergslagsloppet

Lag 5
Johan Landström (SWE), Team Ormsalva
Christofer Stevenson (SWE), Team Ormsalva

Lag 6
Alexandra Engen (SWE), Ghost Factory Racing Team
Ingrid Bøe Jacobsen (NO), Team Sepura XC Superior.

Lag 7
Sanna Lagerqvist (SWE), Team 8848
Maria Runeteg (SWE), Team 8848

Lag 8
Alexander Vincent Blomqvist (SWE), Team Serneke Allebike
Emil Krona (SWE), Team Serneke Allebike

———————–

Grymt gäng, kommer arbeta som huvuduppgift med film men också ta lite kort när tiden finns. Kollat igenom och rekat lite olika låtar. Funnit 5 stycken, någon faller stapel för detta uppdrag och resterande 4 kommer sparas för att användas för andra uppdrag. Etapperna kommer ta kring 5h och vi kör igenom under 4dagar. Målgången är sedan Fredag borta i Sälen där bankett väntar samt utvärdering.

Datorn kommer gå varm nu under 4 dagar och siktar på att göra en grym summeringsfilm för Fredag bankett med lite behind the scenes. Grymt gäng samlat, fina gäng i ledningen och potentialen finns här! Det är fint att cykla här i Dalarna har jag hört, sett fina bilder på olika leder och blir ju f*n riktigt sugen själv att dra någon repa på cykel själv.. . Dock så är min Hrinkow hemma i Tby, men fasan, jag lär dra förbi här när man ska på semester senare i Oktober, om man hinner vill säga och det är vell Greven som blir min partner! King dagar framför oss, king gäng och är king taggad!

P.S Siktar på att slå tittarrekordet som ligger över 100k visningar 😉

Rullen går!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *