Back to reality!

  • Erik Wickström och jag under intervjuerna för Sveriges Radio.

Hemkomsten igår var magisk, så underbart att komma inom dörren och finna sig till sin egna underbara säng. Visst rassla väl lite i packningen, små ångest att ta hand om allt och de var en bit över 35kg att bita i.. Men blev inte mycket gjort, duschade och la mig i stort sett.

Vaknade ganska tidigt, fick en kanonstart med att sorterade alla grejer, startade en tvätt och svarade på några mejl. Frukost i magen och snö utanför fönstret, jag var sugen på lite is rally och bestämde mig för att ta kurs mot Vassjön.

  • Volvoracing tog sig några varv iallafall 🙂

Raggarbilen till 740 sladdade runt på isen några varv och fick lite adrenalinkickar. Härligt att hinna leka av sig lite och man kan ju inget annat än älska vintern såna här stunder. Dock så är jag ingen Petter Solberg riktigt än, så blev en 180-gradare och in i vallen. Suck.. Efter lite skottande, stånkande och otaligt många försök, gav jag upp. Turen var dock på min sida idag och Roland var där för att skotta banan. En bekant sen tidigare, så han gav mig en liten knuff och vi var på banan igen 😀

Dock så började isen bli lite fuktig av det milda vädret och jag åkte hemåt igen.

  • På’t igen med packningen.

Glömde trycka publicera, så fyller på lite igen 🙂 Iallafall, packningen är ompackad och tvätten kirrad. Klockan har precis passerat 20:00, det blir o försöka fixa något mat, fortsätta packa och sista förberedelserna med all kamerautrustning! Planerat filmkväll i soffan jag, den verkar va pasé och inte bli av, så kan de bli när det är busy 😉

Imorgon sover jag iallafall ut till 08 och reser så småningom mot Östersund utan stress, telefonmöte bokat i bilen och crusiar sakta men säkert upp mot Jämtland än en gång. Vi hörs folkens!

På’t igen då!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *