Back to reality

IMAG0942

Sen uppföljning av bloggandet med nu kommer det!
Lika fascinerad varje gång det sker, såhär såg gaten ut ca 25min innan den öppnat, herregud. Vad är det som stressar folk så mycket? Ni kommer ju fortfarande att få vänta inne på planet på siste man som kommer in på sin plats, vilket typ denna gång var jag! Iallafall, mycket fin flygning hem, jag hade en hel rad för mig själv och kunde därför sträcka ut mig på 3 säten. Lite fascinerad av hur den här jäkla flygapparaten fungerar också, men det är en annan femma..

IMAG0944

Väl hemma har man fått ta tag i lite saker som legat och dammat medans man varit borta, även hunnit med en kort liten runda golf med Björklund och det gick förvånansvärt bra. Bogey på 5/6 hål och 1 Par. Så det kändes stabilt iochmed ingen golf på säkert 2-3år. Adam hade stundtals fina slag och höll hög klass på inspelen! Skön avslappning och fick mersmak på golfandet, kanske skall försöka ta mig tid för det igen!? Vi får se!

_DSC3536

Var upp till Hovfjället och fotograferade lite Torsbyrullen. Mycket rått väder, tät dimma och regningt, precis som en sån här brutal tävling skall vara 🙂 Fick några fina bilder och de ligger samtliga på FB.

 

 

IMAG0945

Stack sedan och gjorde premiären på Skidtunneln, körde lite A1 med avslutande intervaller. Kändes stark och pigg, men tyckte de var mycket tråkigt tyvärr och gick därför in på gymmet. På gymmet 60 Nord har de nu fått in en Watt-Bike och löpband. Wattbiken verkar ju helt sjuk, mycket frän cykel och man kan få otroligt mycket värden från den. Blir absolut ett större test imorgon, jag hade tyvärr glömt klocka & pulsband så kunde inte sammankoppla med hojjen. Siktar på stavgång och gym FM, lite simning på EF och sedan antagligen fotboll på kvällen.

 

Sen börjar arbetet framöver på Vildmark i Värmland. Skall bli skönt att gå som anställd och kunna arbeta mycket med äventyr. Tackade JA till arbetet då jag hade en tillsynes lugn sommar med företaget, men nu på senare tid har ytterligare arbeten dykt upp och jag skulle egentligen kunna bara kört på företaget. Men men sån är de, får pussla ihop det så gott det går och tacka nej till lite arbeten som helt enkelt inte passar in. Kanske är min sista sommar som anställd och efter detta helsatsa på företaget? Hade varit kung! Har iallafall en mycket fet nyhet, antagligen kommer på Tisdag men kan inget lova!

Vi hörs på Tisdag 😉

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *