Back to life!

Back to life!

  • Screenshot från 4K intervjun med Ludde & Hugo.

Under gårdagen körde jag en löptur, puls & hjärta kändes kanon, men fick lugna tempot efter 1h då det började smärta i knät. Fick iallafall 15km in på kontot, duschade lite snabbt och ner på middag med föräldrar m.m. Dagen idag började med en lugn kaffekopp och pysslande inom företagets alla måsten. Räknade resdagar för året och verkar bli en bit över hundra, beställde lite bilder för att uppdatera fotoväggen och inväntande ett telefonmöte med Ski Classics.

Bilden ovan kommer från intervjun med Ludvig & Hugo, här visas det upp hälsningar från några välkända ansikten inom skidsverige och uppmuntrar den 12 år gamla Hugo att fortsätta jaga sin dröm! Tusen tack för att ni ställde upp och bidrog med hälsningar. Filmen publiceras om ca: 1 månad.

  • La Diagonela 2017.

Telefonmötet var med Toby angående första tävlingen i Livigno. Det planeras för en mediedag mellan racedagarna och vi diskuterade lite där i kring vad vi skulle kunna få ut utav dagen. Plåtning, intervjuer och live-sändningar med de olika teamen & åkarna. Vi bollade lite idéer där och jag skulle återkoppla med förslag från min sida på upplägg. Intressant.

  • Ett fallande korthus!

Lite redigering och pysslande senare, stack jag iväg på dagens träning, gymma och lyfta lite skrot. Ack, så måste jag meddela en tråkig nyhet. Fick känning i knät under sista dagarna i Portugal, drog ner på timmarna och la mig lågt några dagar med träning. Försökte igår på en lätt långtur, känningen kom tillbaka och jag tog det lugnt sista halvtimmen. Skitråkigt när man känner sig stark och lätt i kroppen, men idag fick jag det bekräftat, jag har fått ITBS, eller som fler känner igen, löparknä..

Jag ådrog mig löparknä för något år sedan, då var jag borta 1/2 år från löpningen. Träffade på Rasmus Blom & Sarah Steen60° Nord och fick det bekräftat. Så nu väntar en lång tids rehabilitering med stretchande, övningar och andra sorters träningsformer. Jag tänker positivt att jag klarat mig igenom hela sommaren och dess uppdrag. Vintern är stundande och stakningen ska inte vara några problem. Kikar på andra träningsformer och får se vilken jag går för, men kommer bli en del cykel framöver innan snön lägger sig.

Körde iallafall 1km uppvärmning på stakmaskinen, mina 6 övningar för överkroppen och sen hem för en snabb lunch innan mötet för dagen.

  • Ett kaffe med Kjell-Erik!

Troligen världens mest meriterade speaker, en entreprenör och driven person inom flertal olika sporter. Vi kollade över kommande nylansering och satsning som pågår i detta nu. Kikade på event inom kort framtid och även långsiktigt bortemot sommaren 2019. Vi tog en kaffe och bollade idéer på Winerkonditoriet, trevlig att ta möte ute och jag måste bli bättre på det, lämna kontoret ibland 🙂 Vi återkopplar om vad som händer här, ska skicka in lite kalkyler och offerter, så ser vi vad som går o lås.

Nu ska jag redigera klart avsnittet för Lager 157, ett avsnitt jag blivit väldigt nöjd med och ser fram emot att lansera. Ska redigera lite film inför Diabetesgalan och skicka in kalkylerna till Kjell-Erik. Ska sedan ta en kopp med grannen och därefter flytta om Caddyn till vinterförvaring. Kvällen/natten fortsätter därefter med jobb!

  • Stipendium från Björn Östlunds minnesfond 2017.

Efter ha varit borta mycket 2018 och inget datum som tyvärr passat oss båda, fick min Mor ta emot stipendiet här i helgen. Jag tackar innerligt att ni vill uppmärksamma min kreativa skapande och konstform genom film/bild. Ett kvitto att jag är på god väg och lägger ner min själ i verksamheten för kreativt skapande. Det här är bara början folkens, jag lever i en dröm, men drömmen är stor och jag ska långt! Mycket spännande saker på gång och se till att hänga med här på bloggen, så ska jag ta er på en resa!

Back to work!

T-W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *