Back to business

IMAG0569

Härligt ändå att vara tillbaka på hemmamark, kul att se stadion tagit form och full aktivitet på kontoret. Dagens varma väder tar hårt på kring området, men med riktigt stadig grund och bra för arbete så kommer de va lugnt. Absolut, visst kan de bli grötigt

IMAG0570

Jajjemän, pojken i mig hoppar och skriker av glädje. Hämtade idag 2 X 18¨ basgrunder och 2 stora högtalare. Det här blir under mina viljor under tävlingarna, lagat en härlig spellista och kommer ”leka” DJ Tompalomp.. Alltid gillat ljud, det här skall bannemig testspelas imorgon och kommer förhoppningsvis dunka på till den officiella träningen på eftermiddagen. Har ni några förslag!?, annars rockar jag på som det jag tänkt!

IMAG0572

Sen drog jag till 60 Grader Nord och gjorde min premiär träning. 60 Grader Nord är min nya samarbetspartner där vi har lite utbyte med gymkort.  Jag är grymt nöjd och ser verkligen fram emot många jobbiga timmar här framöver. 60 Grader Nord passar min träningstanke, jag gillar möjligheterna och det passar mig ”like a glove”. De är även en av våra partners inför Nordenskiöldsloppet där Oscar tävlar, så förhoppningsvis får jag med mig Oscar hit några ggr i veckan 😉

IMAG0574

Här är det ju bara o va kreativ,  bygga vad man vill av alla grejor dom har och sen kötta järnet.

IMAG0575

Här spenderades 20 min enkelt på uppvärmning, sitter ju och klurar hur bilden är tagen. Arbetsskadad ända in i märgen, men jag gillar den skarpt och en vacker dag sitter min bild där 😉

IMAG0576

Sen har vi ju chillhörnan, de försökte ragga med mig på ett cirkelpass, dock så behövde jag iväg för att fixa det sista för kvällen. Behöver ligga i fas för veckan, gäller att ladda batterierna till 100, för man kommer ju köra kroppen rett i säck, tyne kroppen till max för att de här ska bli så grymt man vill 😀

/Tompan hälsar vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *