Back in training!

DSC_0772

  • Rundan med Mr. Nicoking.

Vill börja med att tacka för all fin respons ifrån inlägget med summeringen av de 2 veckorna på turné, tog en bra stund att skriva och värdefullt även för mig att dokumentera ner mina tankar.

Dagen idag fick en liten rivstart med rullskidor med Nickoking. Den ena har varit lite småkrasslig med mycke jobb en längre tid och den andre har inte gjort något annat än arbetat. Så vi var ödmjuka med formen och stack ut i det fina vädret. Blåsten var konstant motvind kändes de som, likt som i Östersund 🙂 Kroppen kanske inte  var på topp, men kändes ändå helt okej för oss båda och var en trevlig runda. Mina 2 veckor har också resulterat i förlust av -4kg i vikt, så precis som ifjol, så är jag 1 gång om året under 80kg. Inte helt optimal deff kanske.. Avslutade med lite skitsnack uppe i Aspen och kommer nog så småningom följas upp med en koppenkaff senare ikväll.

Skärmavbild 2017-08-08 kl. 12.48.20

Under Augusti kommer ni kunna följa mig på 2 ställen. För jag bloggar nämligen också för Goda Nyheter Torsby och det känns jätte kul. Får la se hur det blir att bedriva 2 bloggar och samtidigt ha fullt med med annat i företaget. Men jag antar mig uppgiften och kommer göra allt för att leverera. Tänkte göra 4st reportage blogginlägg där, olika teman och idag berättade jag om min väg fram till företaget idag! Så ta en kik där om ni vill veta om resan och så återkommer jag när nästa inlägg kommer där 😀 Nu ska jag ringa chefen på O-Ringen..

Skärmavbild 2017-08-08 kl. 13.55.47

  • Tove Alexandersson från O-Ringen 2017.

Sådär ja, 32 minuter senare är nu det telefonmötet avklarat. Vi diskuterade hur arbetsflödet gått under veckan, hur mycket arbete vi faktiskt lade ner och planer för framtiden. Vi snackade också om uppföljning lite av händelsen med Ellen och familjen Westerberg. Så troligen kommer vi skapa något produktion där också och släppa med mer referens om O-Ringen 2018. Men det kommer senare. Som helt nya filmare i Orientering så fick vi fullgott betyg och vi båda lämnade O-Ringen med stolthet samt kärlek till sporten. Nu skall jag redigera fram en slutsummering på ca 3-4 minuter som lanseras tidiga September.

Nu ska jag ringa lokala chefen O-Ringen 2018 Örnsköldsvik..

Han återkoppla med ” Ringer snart ” och nu har jag väntat 1h så väljer att publicera detta inlägg. Nu blir det att redigera och ta tag i alla dessa efterproduktioner som ligger i kö.

Let’s go

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *