Back in training

  • Tomsky-Wladiminsky aKa Alexander Legkov.

Mycket spännande, roliga och skumma saker håller jag på med här i livet. En sån sak fyllde jag på med idag, jag har nämligen fått tag i en tidigare tävlingsdräkt från ryssen Alexander Legkov och cruisat runt med i Valberget. Efter skidåkningen på tv, där jag multitaskade med redigering hade jag bestämt mig dagen innan att köra lite längdskidor och passa på utnyttja förutsättningar som är nu. Så på med den ryska tävlingsdräkten och dra upp till Valberget.

Förutsättningarna var verkligen fantastiska, wow vilka spår och valmöjligheter det finns nu här omkring. Formen då, mja halsen smärtade och krångel med andningen. Där känns det verkligen som gammalt skrot ligger och skrapar. Tyvärr. Men kroppen annars kändes ändå stark, gjorde några ryck och lekte tävling som jag tyckte ändå att det svarade bra på. Så försöker tänka positivt, åkte 45min som jag kunde njuta hyfsat av och blickar framåt. Någon jäkla grundkondition måste jag väl kunna jaga fram igen 😀

  • Maria Clementz i en intervju från Novo Nordisk lägret.

Maria, en färgstark långdistanstriathlet som inte låter diabetesen stoppa henne, en positiv färgprick och härlig energi. Första utkast gjort nu, ska korras lite och senart publicering på Bryntessons kanaler. Projekten med Novo Nordisk har ju släpat lite på sistone efter sjukdomen och rallyt, har skjutit fram arbetet med redigeringen och därför fått jäkta på lite nu på sluttampen. Men det har gått bra det också, filmerna kommer ihop bra och det är nu reportaget kvar bara. En bonusfilm blir det också, det var en kille som gick rejält låg och därför tänkte göra en film om det också. Jag försökte ”vägga” och gå så lågt jag kunde, kom ner till 4 i blodsocker.. Den är killen hade 1.3 i blodsocker och kände inte av det. Farligt och väldigt lurt, det ger lite perspektiv på saken.

Också tänkt experimentera mer med min blodsockermätare, men ska va igång rejält med träningen först och sedan ta det därefter.

Vette fasiken ellers idag, ska plocka allmänt i saker från helgen och ett telefonmöte. Vi får se vad eftermiddagen erbjuder!

From Russia with love

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *