Back in the village!

  • Ska man bygga om bilen måntro?! 

Jaaa men då var jag tillbaka igen! Här får ni se en fin bild på bilen i vackra Högboda isch. Jag har en fantastiskt fin helg bakom mig, hemlighetsfullt som vanligt och ingen bild på Mia som inte ville va med på foto 🙂 Lugn och fin helg, värdefull vila och njutit varje sekund.

Men bara god energi och glädje i hjärtat, är jag nu redo för en ny vecka!.. Och vi började direkt med en smäll på veckan!

  • Tog dagen med öppen attityd och ett leende!

Kom i säng kring 03:00 tiden och vaknade vid 08, samtalade med Bob en längre stund och catchade upp lite, länge sedan. Tog mig till mötet efter frukosten och planerade Torsby Kalaset & WC-rullskidor i helgen. Har inget konkret att skriva ut där, men återkopplar så fort jag har något exakt hur helgen ser ut.

Efter mötet ringde jag massor av samtal, mejlande och många sysslor i företaget. Gjorde några ärenden också när farten ändå var uppe, beställde tid för service på bilen, möte om ny foilering på bilarna och köpte upp hela Coop för mat i veckan. Var verkligen på språng från första sekund fram till 14:00 då jag först kunde sätta mig ner för lunch och ta lite ro i själen.

Mätt och belåten satte jag mig och skrev lite här, pysslade med lite företagsgrejer och styrde ordning i lägenheten.

  • Levererat och fixat med bilder från Sockertoppen!

Skickat iväg massa filer och planerat massa nu efter lunchen, tagit mig i kragen nu och ska ut på ett träningspass. Har tusen miljarder saker i huvudet att gå igenom, så det görs bäst genom träningen. Satsar bara på ett ”komma igång pass i gubbtempo fart” så är ute så länge jag känner för och tar en rejäl kick off imorgon.

Lite rörigt inlägg, men så är livet och speglar dagen bra. Men varit en GRYM helg, bra dag och jag kommer tillbaka imorgon!

I många biltankar också, ska ja bygga om caddy? ska jag ha audi? eller en passat? vilken foilering vill ja fylla bilen? leasa? Ja ni ser, en kaos i skallen!

Hacka på och reflektera!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *