Back in SWEDEN!

  • The fantastic NINE and T-W.

Under den långa resan igår, hann jag verkligen få mycket gjort på datorn och hade ett bra flöde. Sista filmen för Apollo nästan klar, filmen för Papigo Towers där vi bodde är nära sitt slut och även en bonus film skapades. Skönt med tåg att sitta arbeta, dricka kaffe och kunna gå runt lite i kupén. Lite segt måste jag väl säga att det var, men skönt i efterhand att ha arbetat undan så mycket och när man tittar tillbaka så har det gått väldigt smidigt allt.

Väl hemma i Svearike duschades det 01:30 och sedan rätt i bingen för sömn. Vaknade redan vid 07 och man har väl lite jetlag. (-1h) Ska snart ta mig mot Torsby och ska bli skönt att få landa resan lite i tankarna när man kör. Bokade in ett telefonmöte med Mr.O klockan 14:00 så då lär det tajmas med en stor kanna kaffe och kökssoffan. Stay tuuuuned

Har ni inte fått nog av mitt bloggande under Grekland kan ni läsa recap hos:

Filip Danielssons – Blogg

Johannes Ringsby – Blogg

Sedan 1:a blogginlägget från Grekland till idag har jag haft 4 540 stycken besökare på bloggen. Ett stort tack och uppskattning till er alla som vill följa min/vår framfart under resan. Jag kommer inte dela samtliga blogginlägg på min sida på FB, endast när något exceptionellt händer eller spännande stora uppdrag  bokas in. Bloggandet kommer fortsätta i vanlig ordning, nästan/eller dagligen och nästa inlägg blir imorgon.

Ellers så ska jag nu ta mitt pick o pack för att sikta in på en lättare ”mack-frulle” och cruisa hem till Ack Värmeland.

Back on track!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *