Back in Östersund!

Back in Östersund!

  • Frösöberget bestegs. 

Framme i Östersund under kvällen lördag, sov ut halvt för att ta gofrukost i samband med sprinten på tv och därmed sätta stämpel på dagen, manjana.

Tog en vandring upp till toppen i det fina vädret, Östersund bjöd verkligen upp till dans igår och åt gott därefter på O’learys på kvällen. Anslöt till Bryntesson sent igen och vi hade uppesittarmöte  till 01:30. De va riktigt skönt att sova sen!

  • Bryntesson på rekarrunda.

Sov som berget inatt och hade larmet ställt på 09:30, kan ju inte sova bort hela dagen.. Någon ordning får det va! Pysslade med en uppdatering på datorn, gjorde iordning en stor beställning utrustning för kommande uppdrag och en uppdatering på lite kamerastuff. Käkade lunch sen Hos Andreas och följde upp med telefonmöte medans Bryntesson var hos fysioterapeut. Sen drog vi och rekade en rulltrappa, ni kan ju gissa vad Bryntesson & rulltrappor kan resultera i 😀 Blir mer om det imorgon.

Lugn eftermiddag, planering med gänget här och pyssel på datorn. Skön mellanlandning och kommer tillsynes resa vidare hemåt kring onsdag. Vi återkopplar när något väsentligt sker imorgon!

Vi säger sånn!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *