Back home again

Blogg T-W Media 2

  • Yoga utomhus

Vi började dagen med att trycka på record redan vid 07:30 och fick en härlig rivstart på dagen. Vi filmade de sekvenser vi behövde och sedan fick jag lite tid till frukost. Kort därefter mötte jag upp Therese och vi filmade några sekvenser från vattengympan samt några rogivande poseringar från yogan dom har. Hur mycket lugn infinner sig inte ifrån den här här bilden!? 😀

Blogg T-W Media

  • Ny modell, ny film.

Tommy hette han och skulle agera min modell i film 2. Vi filmade några sekvenser kring hotellet innan vi begav oss ut mot skogen för att förmedla lugn, harmoni och natur. Hade en superidé här, lite krånglig men tvärsäker på att den skulle resultera kanon och väldigt fin. Så vi mekade lite med det och det kändes som den satt.  Materialet har jag inte hunnit kollat igenom, utan kommer bli senare under dagen, men materialet har jag lovat skall vara levererat inom kommande vecka 🙂

Vi åt lunch tillsammans och planerade redan nästkommande projekt för sommar & höst. Kul att dom vill boka in redan nu och jag trivs verkligen med att förmedla känslan även jag får här uppe på Finnskogtoppen.

 

Fotograf Torsby

  • Efter lunch tog jag några extra sekvenser från luften.

 

Tom-william

  • Fantastiskt location på den här anläggningen.

DSC_0610

  • Tomten kom med paket.

Så efter lunchen fångade jag några sekvenser från fågelperspektiv och kände mig nöjd med materialet som vi skapat. Tog avsked från det härliga gänget och begav mig hemåt. I bilen hem fick jag info om att min kamera har kommit och åkte med ett stort leende på läpparna hem. Välkommen till familjen, kommer verka inom foto givetvis men också massor av film. Tänkt börja filma mer med systemkamera framöver och därför inköpte även en liten mick för ändamålet. Väntar bara på extra batteri och batterigrepp så är denna goding redo för arbete 🙂

logo-ansokan-o-ringen-2018_02

  • Höga Kusten 2018?

Nu har jag fått svar på en stor fundering och besked om helgen. Min stora fundering var ” Varför svarar han inte? ” Det va så simpelt som att jag fått fel nummer och ringt fel person. När jag väl fick tag på rätt Jan Näslund gjorde det saken himla mycket enklare. Vi avtalade om att jag skall åka upp till Örnsköldsvik för att arbeta Måndag-Tisdag kommande vecka. Riktigt kul, så nu väntar jag på manus och bara fått enskilda detaljer från samtalet. Vi skall iallafall filma sekvenser som fattas och behövs för promotion till orienteringstävlingar samt diverse kampanjer på sociala medier. Om det leder till O-Ringen Höga kusten 2018 låter jag vara osagt, men time tells och den som väntar på något gott… 😉 Funderar även på om jag kanske skall åka upp och hälsa på Bryntesson för Söndagen innan man reser vidare.

stolpjakten-logo

  • Stolpjakten i Karlstad

Imorgon åker jag också ner till Karlstad för att filma några sekvenser som fattas för Stolpjakten. Där man kan känna på och testa lite med orineteringen och värma upp för O-Ringen i Arvika senare i sommar! Blir en kvick visit till Karlstad för att träffa min vän Tobias och vända hemåt där efter. Fast and simple!

 

Så nuvarande arbeten som droppat in och ligger på redigering, medför att jag tyvärr inte kan fotografera på balen för Stjerneskolan. Jag kommer dock vara på plats för studenten där jag tror jag ska vara säkerhetsvakt/DJ för skideleverna som går ut, inte säker men vi får se 🙂

 

Nej nu hinner jag inte skriva mer, lär arbeta.

Let’s go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *