Back at it!

  • Ordern är lagd, nu väntar vi!

Morgonen började vackert, vakande tidigt med ljuset och äntligen utvilad. Nu är jag tillbaka på rätt plan. I inboxen fann jag ett mejl som jag väntat på länge, briefingen till ett uppdrag som jag tidigare endast nämnt smått. Så nu ska jag bara skriva ihop presentationen och publicering kommer inom kort.

Förmiddagen spenderades alltså med lite jobbpyssel, kaffe och helgplanering. Drog även iväg en beställning på grejer, så efter lite samtalande med butikerna och pusslande, fick jag ihop kittet som jag velat och ligger på order nu från två olika företag. Sjukt spännande måste jag säga, älskar att köpa nya grejer 🙂 Säsongen drar snart igång, flertal filmuppdrag framöver och kommer att göra entré grymt taggad för sommarsäsongen.

Men det lugna förmiddagen hade också andra effekter, mycket kaffe resulterar i mycket energi, så, byt om, ta dig mot gymmet!

  • Fintade upp kroppen till 194 i puls.

Vädret ute trodde jag var sol, men tydligen hängde regnet i luften och jag var optimistiskt offensiv med klädseln. Iallafall, så cyklade jag en runda som uppvärmning och sedan checkade in på 60° Nord. Rev igång löpbandet, höjde lutningen och hastigheten 14 km/h. Sprang 9X30sek intervaller och avslutade med 1 minut på 10:onde. Kände mig förvånansvärt studsig i kroppen, det trodde jag inte efter den senaste dygnen i livet. Så det var positivt, pulsen mättes som högst till 194 och intervallpasset var ganska lugn insats. Jag är ju ett geni som ni kanske vet, imorgon ska jag köra tufft och ett brutalare pass. För imorgon är det god mat på Valbergsängen och lär ju köra ett tufft pass, så man kan äta mycket 😉 haha..

Avslutade iallafall med lite styrka, innan jag åkte hemåt mot dagens nästa kallande.

  • Med leende går allt lättare!

Efter en lång dusch, drog jag upp till mor en snabbis och sedan tillbaka på kontoret. Här kommer jag nog bli resten av dagen, mycket planering, skapande och fixande som lär göras. Humöret är på topp, kaffekokaren puttrar och nu kör vi! Spännande tid till mötes framöver, så häng med här på bloggen och bli med på resan!

Greitai šeštadienį

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *