Avslutningen Lilla Sockertoppen 2016

_DSC4736

Efterbanketten som kantades med underhållning ifrån Robin och Tage Ljung 😉 så vände vi källaren upp och ner på discot. Det blev lagtävlingar med både dans och limbo. Super stämning för barnen och glädjen gick att ta på. Man kunde höra deras små maskiner pipa för de var låg/höga men då tog dom en paus 10 min och var tillbaka igen med full kraft. Glömde diabetesen och bara hade skitkul tillsammans! Sickna jäkla hjältar, jag har använt ordet innan och kommer använda den fler gånger… Wow

 

1111111

Peter Jihde har tagit en mycket stor roll i Sockertoppen och agerat som gästledare. Tagit sitt ansvar, kommit med sin inblick av erfarenheten han samlat på sig och varit grym. Fantastiskt att Peter var med och tror också att han blev rörd och ställd över dessa barns glädje tillsammans med sjukdomen diabetes. Ingen hejd på dom, full fart varje dag och jag är tveksam om jag sett så många lyckliga barn samtidigt som här på lägret någonsin.. Wow, är sååå glad över att Robin gav mig uppdraget som Mediechef, jag har blivit så varm i hjärtat och rörd ända in i benmärgen av det här lägret… Riktigt kul att få gå in som partner på sockertoppen! T-W Media, oyea!

 

_DSC4799

Avslutningsceremonin blev en 10min (!) lång highlight film ifrån veckan, massor av skratt och glädje bland deltagarna och tror jag träffade ”spot on” med den as 😀 Satt och redigerade ända in på småtimmarna inatt och hann göra sista ändringen imorse ca 1 h innan visningen *puh. Brukar ju va stenhård på 1,30min filmer är det som gäller, men här var det helt omöjligt, jag kan nog inte sätta ord på detta läger/dessa ungdomar. Wow.
Sen att barnen/föräldrar kommer fram till oss/mig efteråt för att krama oss, tacka och berätta hur mycket det här betyder för ungdomarna! Jag står där och ryser av en så mäktig känsla, att få leverera material till alla dessa barn gav en sån glädje hade jag aldrig kunna förberett mig för.. Jag kommer bli en ny människa och då är det ett läger kvar, STORA Sockertoppen som börjar imorgon 😉 Ingen vila här inte..

Så nu precis har jag klippt ihop filmen som skall ut på FB & Youtube,  varit riktigt kräsen med klipp och fått ner det till 4 minuter.. släng dig i väggen 1.30 min filmer, dom här barnen är värda allt material dom kan få!
Ni finner fler bilder och filmer på Bryntes Facebook

 

Nu skall jag klippa ihop en Peter Jihde special och sen blir de dvala ikväll.

Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *