Att tacka Nej.

halvvasantjuotio

 

Igår kände jag mig trött hela dagen, drog och simmade för att mjuka upp lite samt bastu. Kroppen vill verkligen vila och jag måste lyssna, så tyvärr har jag avbokat X-Games i Oslo och bara lägga fokus på Vasan. Hade varit fantastiskt kul att vara på plats, men att stressa, mycket folk & en sen kväll känner jag att det är enda rätta, att istället vila. Sen också värderat att Anton Dahlström (broder till Emma som tävlar) inte haft någon biljett och sugen på att bli med. Så jag har fixat så han kan ta min ackreditering och kan fotografera under eventet som ”media” Känns bra, någon annan får glädjen och som har större anledning att vara där än jag .

Starttid på vasan 9:45, fullt ös och jag är laddad! Skall se tjejvasan nu, se hur de hanterar sträckan då den är hyfsat lik våran banprofil och sträckning.

Hörs da!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *