Återhämtad!

  • Miamys i stora salen!

Senaste inlägget skrevs halvslumrandes utanför spat när jag väntade på Mia, ganska trist inlägg om jag säger själv och jag hade nog redan gått in i powernap-läget när jag började skriva. Iallafall, nu är man hemma och energin på topp, så låt mig summera helgen:

Den har varit helt underbar, magisk avkoppling, fina stunder med Mia och massor av god mat. Våra själar och kroppar har verkligen behövt det här, så himla fina stunder tillsammans och det hade inte kunnat blivit bättre. Tacksamt idag vill jag lova. Vi avrundade helgen med några koppar kaffe på Brasseriet i Karlstad, satt och snackade djupt & länge, innan vi vinkade av varandra när jag kört hem Mia. Kram på dig!

  • Telefonmöte med Lars Ljung.

Morgonen idag försökte jag sova ut, gick sådär. Satte mig vid kontoret och satte igång två uppladdningar med stora filer som ska skickas till en producent för Torsby Kalaset. Pysslade med ett blogginlägg om ett nytt uppdrag (lanseras imorgon) gick igenom en plan för helgen och planerade in möte nu efter lunch. Veckan kommer vara ”lugn” i mina ögon, kommer alltid finnas något att pyssla med, men under kontrollerade former.

Telefonmötet med Ljung handlade om dokumentärserien och nästa avsnitt för Lager 157. Bägge parter är väldigt nöjda så långt i samarbetet och vi la nu lite extra fokus på nästa avsnitt. Nästa avsnitt kommer spelas in kring 27-30 Aug och publiceras 14 sep. Rätt lugnt så sett, men fortfarande har jag uppdrag kring inspelningstillfället och deadlines att hålla. Publiceringsdagen är jag bortrest och just därför får jag något tightare deadline där också. Men vi diskuterade ikring förutsättningarna och de olika möjligheterna på tema för avsnittet. Idéerna är många och vi skulle låsa en konkret plan i dagarna framöver.

  • Möte inför Mârtensjoggen 2018.

Efter pysslandet på kontoret stack jag iväg på rundan för ärenden. Kollade lite saker på verkstan, förbi mamsen och synkade med ett möte uppe vid Valberget. Planeringen är igång för Mârtensjoggen, likt i år kommer vi köra speaker och ljud levererat från T-W MEDIA. Musiken kommer spelas från bilen och vi kör ett separat system för speaker. Kommer bli grymt kul och jag är redan supertaggad på uppdraget. Så ses väl 8 sep? 😉

  • Full fart framåt!

Mycket avstämningar och ärenden idag, kort telefonmöte nu på eftermiddagen också med United Influencers inför nästa uppdrag tillsammans med XXL & Salomon.  Kommer att komma ett separat inlägg om det senare i veckan. Nu tar jag ett snabbt mellanmål innan jag ska ha möte med Dennis Rådström. Detta möte dock, görs i mitt favoritformat och görs aktivt. Vi springer till Gräsberget!

  • Tar rygg på Rådström.

Turen upp på Gräsberget var vacker som vanligt, utsikten som belöning och vägen dit var nu mer under humana temperaturer. Länge sedan vi sprang tillsammans, så var mycket vi var tvungna att gå igenom för att komma ikapp dags dato 🙂 Kom så småningom in på Rally Turkiet som blir avgörandet för världsmästartiteln och allt vad det innebär med avgörande. Djupa tankar och bollande om värderingar. Över timmen var vi ute och kändes lagom start efter min helg. Kroppen kändes bra, fint sällskap och härlig tur. Imorgon satsar vi lite hårdare igen med träningen!

  • Fint på Gräsberget.

Psykologin inom sport finner jag otroligt intressant. Just hur människan fungerar utifrån saker man egentligen inte styr över men samtidigt bestämmer över ditt agerande och personliga värderingar för ändamålet. Man ska va ödmjuk mot det, men aldrig låta det bestämma och ta över. Bara du själv tar besluten, inget annat ska påverka och man bygger sin egen väg. Oftast finner man ganska enkla lösningar på problemen, svårigheten är just att det måste vara personen i fråga som löser det själv, inte jag. Först då förstår dom 100% och kan agera där efter.

Hjälper tycker jag är fel ord, reflekterar & coachar är bättre, de gör jag ju med Bob & Dennis i mindre skala. Jag tycker som sagt det är grymt intressant själv, något jag testat genom åren på mig själv och sedan nu applicerar på andra och verkligen ser förändring samt att de faktiskt fungerar. Jag måste verkligen värdera de tankarna om det kan va något jag vill satsa på 2019 mer helhjärtat.. Vi får se.

Snackade en kortis med Miamys när jag kom hem och nu precis tagit en dusch. Lugn kväll väntar, lite småpyssel sådär allmänt, annars blir det en lugn och fin kväll. Ska ladda om batterierna för en +2h tur på rullskidorna imorgon, ärenden och några telefonsamtal som måste i box.

Imorgon lanserar jag ett jobbuppdrag och återkommer Ons!

Take it easy!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *