Arvika och avfärd

DSC_0615

Efter ha arbetat kväll med redigering och sovit gott, plockade Nico upp mig för rallycross i Arvika. Hans flickvänn var med och Adrian Lundberg för en heldag action.

När vi kom fram så var det precis lunchbreak och vi gick o hälsa på Thomas Bryntesson. Härlig och ödmjuk kille verkligen!

DSC_0616

Givetvis blev jag sugen o ta kort, men kan ju inte alltid jobba och upplevelsen blir mycket bättre med bara ögonen. Så var skönt och bara njuta av motorljudet från dessa laddade bilar! Höljes? ?

DSC_0617

Supercars var klart roligast att kolla på och vi fick uppleva grym racing. Oliver Solberg blotta 15 år vann hela rubbet framför Bryntesson, helt fantastiskt se dom köra och hur dom rattar bilen vid sån ung ålder. Mäktigt.

DSC_0618

Väl hemma så kom Adam över och vi hängde lite här, lyssnade på musik från studenten och massa härliga minnen ploppade upp 🙂 Så småningom la vi något varv med Askur och joinade helgens cruising.

Idag åker jag mot Östersund och sover hos Kardin, för att sedan resa vidare mot Örnsköldsvik på Måndag tidigt. Så idag blir en resdag. Fast först skall jag redigera någon film och leverera till vederbörande, veckan som kommer är hektisk.

Så nu blir det mer företagande och bättre bloggande framöver! Kommer med en liten summering av vad som komma skall framöver så småningom.

Hade gott folkens!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *