Är det verkligen Lördag?

  • Throwback från min start på fotokarriären! Lill T-W med Lill C-H.

När jag vaknade idag vid 08 var jag bombsäker på att det var Måndag och en ny vecka med äventyr. Totalt tappat bort dagarna, inte konstigt jag är lite trött efter en hektisk tid bakom mig och välförtjänt vila igår. Swimrun, Jobzone, massa redigering, O-Ringen leverans osv osv.. Så helgen ska jag försöka hålla lite lugn, träna så småningom efter ha sett Lidingöloppet och pysslat klart här.

Skickat in batterigreppet till Nikon-kameran och fått bekräftat det var defekt. Det har aldrig varit riktigt 100% och inte helt förlitningsbar. Det har funkat under sommaren, inte haft tid att åtgärda problem och det har varit återkommande då och då. Men nu kommer snart en ny på posten och allt ska va i sin ordning igen. Skönt.

Bollat lite med macsupporten nu på förmiddagen, kollat lite saker med Imac datorn som jag har som huvuddator, tycker den släpar lite då och då. Men ska även det vara åtgärdat nu.

Bokföring och jagat X för ej betalt faktura innan utgått datum. Suck.

Och pysslat med massa annat ointressant egentligen för bloggen, men passade fint att fixa det idag och skönt att det nu är historia.

  • Björklund tas med på ett träningspass.

Kikade lite på Lidingöloppet men tröttnade snabbt av den dåliga livesändningen. Jag jobbar själv inte mycket med live, kanske något jag ska upp i framtiden, men just nu håller jag på att testa olika plattformer och ser över möjligheter. Det är väldigt känsligt och kan resultera i som i Lidingö, det vill jag inte.. .

Iallafall, Björklund kikade förbi och var redo för träning. Vi plockade med oss stavarna och vandrade uppåt mot Valberget.

  • Halvvägs och bara resten kvar..

Shit vad man hatar detta jäkla pass. 10 intervaller sprättande med stavar upp för backen. Speciellt sådana dagar som denna när det går tungt redan vid hälften.. Bilden ljuger på mig, men jag poserar ju alltid och Björklund har mer verklighetstroget fightingface.. Sjukt jobbigt idag, 9 intervaller 1/2 vägen upp, och avslutade max hela vägen på sista.

  • Äntligen jäkla förbannat klar.

Man är en sådan slagen krigare när man kommer upp, man har helt tappat kontrollen över andningen, bröstet reser sig 10cm och man har ” cravingsefter syre. Det är det enda som räknas just då. Efter ha hämtat andan igen, med darriga ben vandra neråt först då kan man gratulera sig själv med att man vann över psyket än en gång. Najs.

Nu blir det dusch, Björklund vandrar snart förbi och vi ska käka middag tillsammans. Har ganska lugnt med företaget i dagarna här, så tar de lite cool med arbete efter en busy period..

It’s gonna be a good day ”

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *