Apollo Sports Sverige

  • Exakt, jobb pågår och håll utkik.

Redigerade lite efter mina kära besökare lämnade igår och kom i säng strax efter 01:00. Vaknade av en mardröm kl 07:10, drömde att jag missade målgången på en löpartävling och jag var fotograf för arrangemanget. Komisk mardröm för en fotograf 😀 Iallafall, tog mig upp med tanken det var lika bra och massa saker att göra. Fixade det sista med Apollo Sport, gjorde i ordning skidutrustningen och åt fin frukost vid datorn. Vid kontoret hade jag telefonmöte först med att åka upp till Sysslebäck för SEBRA Film och köra drönare imorgon. Följde upp det samtalet med ett annat tillsammans med O-Ringen där vi arbetar fram grafiska profiler för kommande filmer. Skrivit blogginlägg här för lansering av uppdrag x 2Lördag och säkert en massa mer, men gått så jäkla i ett och grejerna flyger runt 😀 Kul.

  • Vilken sida var det nu igen som man skulle valla?

Kastade ihop mina saker i sista minut, drog upp till macken för diesel och sedan ner för att valla skidorna. Parkerade bilen och där hade jag telefonmöte Nr. 4? iallafall, ett möte som kom ut positivt och vi kom överens. Ett krux bara.. Det kan ev krocka med ett uppdrag som ej är bokat och därför inget jag kan skriva ut ännu. Men det är bra och det är stort. FASAN MAN VILL JU GÖRA ALLT OCH INTE HA KROCKAR!

Men vi går vidare. Jag försökte leka vallare nere i källaren, farsans arbetsbänk var smäckad med grejer och precis som det ska va. Inte optimalt kanske för vallning, men inte så himla noga och det enda som blir utav det är att träningen blir bättre 🙂 Rev av det snabbt och det fick duga, ja ja. Smoothie fick agera lunch idag också, ack ack.

  • Nej men lite intervaller smakar alltid gott 😀

Väl på plats så snackade jag lite med Camilla och väntade in Elis Berg som skulle vara min kompanjon för passet. Vi körde 6 eller 7 intervaller. 2 varv stakning per intervall. Först var det dock en jäkla uppvärmning, det brukar jag sällan vara så noga med och 30 min har jag aldrig gjort på skidor för ett träningspass. Vi dunkade på intervallerna, försökte hänga på så mycket som möjligt och det visa sig en omöjlighet. Fick ändra lite på mina och i slutänden körde jag varvimpulser för att också hålla fart för Elis. Vi hade en fuskare också på passet, Adrian för han körde skejt och vi staka 😉 Men nästan 45 min aktiv intervalltid och riktigt jäkla skönt att ha passet gjort. Kroppen kändes inte mer än ok men var jäkligt roligt att vara färgglad och testa åka skidor igen 🙂

Duschade, åt ett snabbt mellanmål och bort för att hälsa på farmor. Svängde förbi foileringskillen också på hemvägen, men han var inte på plats och fick sikta hemåt. Då lansera jag:

  • Mikro Papigo – Grekland.

Då kan jag äntligen presentera slutsummeringen av vår resa tillsammans med Apollo Sports Sverige. Efter lite bollande med marknadschef om musik, vinklar och upplägg har det nu resulterat i ett slutprodukt. En fantastisk vecka med ett härligt gäng grabbar i mycket vackra Mikro Papigo och grym träningsmiljö. Mycket kvar att utforska och stor möjlighet att man dyker upp igen en vacker dag för nya äventyr. Men detta samarbete är ännu inte klart, sitter med ännu en film till Apollo och ska även leverera bilder som säljs till marknadsföring, bara urval kvar. Mer info kommer 😉

Så nu lär jag packa upp väskan, äta rejäl middag och säkerligen dricka en mycket stark kôppenkaff!

Dagen är fortsatt ung 🙂

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *