Äntligen(!) Fredag

 

  • Brudarna bjuder på frukost!

Började dagen perfekt med frukostbjudning hos dessa två + Per. Trevlig och fin frukost, kul att få lite tid med Unni och hinna snacka lite i allmänhet med syster 🙂
Har idag tagit mini-semester, har bara svarat på lite mejl och så, men annars varit väldigt lugnt och välförtjänt säger jag själv! 😉

  • Nicoking på löpartur!

Här tog vi precis ett dopp i sjön och kylde ner skallarna. Rejält varmt och nästan ingen vind uppe i Valberget. Kroppen var tung och sega stockar till ben, men hjärta och andning kändes bra. Så det var positivt! Sen var sällskapet helt perfekt, kunde inte bli så mycket bättre de, snackade om allt mellan himmel och jord så passet gick som en dans!

  • Avslutade med hillclimb och belöningen med utsikten!

Sprang i 2h och fick ett mycket fint pass tillsammans. Sjukt varmt som sagt och rejält törstiga. Coca-Colan smakade himmelrike när jag kom hem, finns nog inget bättre när man kommer hem från ett hett träningspass och ta en cola. Dricker det aldrig annars, men nu satt det verkligen som en dröm!

NicoKing kom så småningom ner till mig och vi käkade lunch tillsammans. Tog vårt pick och pack drog ut till båten!

  • Livsnjutarställning deluxe!

Med NicoKing, brorsan och hans kompis hade vi det riktigt fint ute på båten! Solen stekte verkligen, körde skiten ur dom i ringen och livet var allmänt underbart. Åkte in vid Bredvika och tog en glass också, tuffade sakta hemåt och vi alla var mycket nöjda över turen!

  • Relaxmode is ON!

Så verkligen haft en toppendag idag, nästan omöjligt och toppa den än mer. Men det är precis det jag ska! För nu är vi hemma och dricker lite kaffe jag och NicoKing för att vänta in Mias samtal att hon är hemma från jobbet. Då blåser jag ner Kil och spenderar hela helgen där, helt magisk avslutning på denna dag och bra start på helgen! Couldn’t be better!

Så vi får se hur vi bloggar/uppdaterar i helgen. Men tar en paus från allt med jobb och återkopplar när jag känner för det!

Ha en underbar helg!
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *