Anpassat efter väder!

  • Screenshot DJI Mavic.

Oj, glömt att blogga och varit ” in the zone ” vid redigering. Gårkvällen blev ganska sen då jag skickat iväg några utkast av olika projekt, uppdaterat med lite nya program och effekter som jag behövde testa. När man vaknade till dagens tragiska ljus, bestämde jag mig snabbt för att fortsätta var jag slutade. Passat på att fixa,trixa och leka med olika effekter, man får nya kreativa verktyg och det kommer gå snabbare när man är ute på fältet. Har några nya spännande äss i rockärmen nu och kommer applicera på kommande projekt.

Screenshotten ovan är från en film jag nu skickat iväg till kunden, ett projekt jag måste hålla hemligt tillsvidare och lanserar när det blir officiellt. Mycket hemligheter nu på Mr. T-W men lovar att publicera så fort jag har något officiellt bokat.

  • Gymmet med Oliver & Simon.

Fick en energi-svacka mitt på dagen, oklart varför men var tvungen o ta en paus från arbetet. Då som på beställning kom Oliver och knackade på dörren för att fråga om jag var sugen på lite träning. Packade väskan snabbt och iväg for vi. Ett härligt pass på skidgym, träffade andra vänner och gav kroppen en genomkörare så armarna nu är rejält tunga. Även om jag ligger på bilden.. . Kvällen som sådan har jag bollat lite idéer med Bryntesson, ska smita över till Oliver nu tänkte jag och sedan ta det väldigt cool denna fagra söndagskväll.

Ny vecka knackar på dörren, lite olika projekt på redigeringsbordet, något möte och försöka träna en hel del. Härligt med lite lugnare period, vi får se hur länge det håller i sig 😉

Tack för denna vecka!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *