Another day in paradise

Blev lite sent blogginlägg idag, gått i ett och avslutade allt med lite härjande inne på småtimmarna..

  • Just need a minute for myself.

Igår (Tisdag) kring 23-tiden gick jag ut på en promenad. Ja satte på mig kläder igen, plockade med mig mina lurar och satte på låten One day – Matisyahu. Den låten som betyder mest för mig personligen, haft otroligt vackra stunder med den låten, underbara minnen dyker upp framför ögonen och gåshuden gör sig påmind varje gång. Sen har jag också den tatuerad på ryggen, 6 år har gått sedan tatuering och jag är fortfarande lika rörd när jag hör låten.. .

Anledningen till att jag var tvungen ta en promenad var att jag skickat in en offert, en offert på ett stort arbete. Jag blev tvungen att ringa min mor och bolla mina tankar. Hon är också egen företagare som ni kanske vet, så hon är kanon att diskutera med och givetvis en trygghet som en moder endast kan stå för.  När bollat klart med mor så skrev jag klart offerten och bifogade i mejlet redo för att trycka Send ”. Där satt jag sedan i 10 minuter för att bara känna på det. Satte på låten One day och bara drömde.. . sen klickade jag på ”Send” och då hurrade jag med ett stort leende på läpparna, känslan var bra och var tvungen ta ett varv på byn för att gå av mig. Nu är det bara väntan som gäller.. . To be continued

  • Ludvig Søgnen Jensen – Film på hans mäktiga teknik och power.

Var bara tvungen att filma denna speciella teknik och fart han är unik med i världen. Så upp tidigt för att möta Ludde & co i tunneln och denna gång med Sony-kameran. Hela gänget berömde mina bilder och arbete dagen innan, riktigt kul att de uppskattade bilderna och var väldigt nöjd själv. Efter lite planerande, så skulle Luddeyo köra lite startimpulser i sin teknik & ” dobbeldans ” och resten av gänget längre varvintervaller. Filmen är endast om Luddeyo och skapades för att förstå vilken jäkla hastighet och explosivitet det är i den grabben. Filmade även klungan som gjorde längre intervaller, men den filmen kommer imorgon.

Träffade även Larsa från pjäxföretaget Alpina och vi snackade ikapp lite sedan vårt samarbete 2016 Nordenskiöldsloppet. De använde fortfarande filmen vi skapade då i reklamsyfte och jag sålde in idén att vi måste ju skapa en ny med all frän utrustning jag uppgraderat mig till nu. Plåtade lite bilder på han också i tunneln och vi ska hålla kontakten om en ny reklamfilm för kommande vinter. Spontant möte som kan leda till ett nytt samarbete, kul!

Så filmade där ca: 1:30 och sedan begav mig hem. Där redigerade jag filmen nästan klart, käkade mat, mejlade och pysslade med företaget. 19 saker samtidigt och fick kasta mig iväg på nästa uppdrag.

  • Mr. Björklund got a flat tire..

Björklund ringde mig o berätta han lyckats fått en skruv i däcket och hade helt punktering. Otroligt nog var planen att byta däck på NicoKings bil också som ska till skroten ( krockad ) så passade perfekt att åka förbi Björklund först och assistera hjulservice. T-W Media gör tydligen mycket 😀 Snabbt gjort, bytte däck där 15 min och sedan upp till NicoKing för att byta där. Han blev ju påkörd av en norrman i somras och försäkringsbolaget har därför valt nu att skrota bilen istället för att laga. Så vi tog av hans fälgar och satte på vanliga ” Svenssonfälgar ” istället. Jag hade kafferekord idag tydligen, så var bara himla tvungen att staka ur mig energin och därför bestämde vi oss att träna.

  • Summerar träningen bra, snoriga bägge två och jag GRYMT nöjd över min färgcombo.

Hallå, ser ni min färgcombo eller? Shit pommes stripes, så himla nöjd 🙂 Iallafall, vi båda var lite mancold och petade runt ganska försiktigt. Stakade mestadels och vi hade en trevlig rullskidtur på lite över 1.30h. Samtalet går som alltid i en jäkla fart när vi finner dagens tema och varven snurrar på. Alltid skönt att få in ett litet träningspass på en hektisk dag.

Hem och redigera klart filmen till Luddeyo, leverera den, redigera bilder till Alpina, leverera dom och sedan publicera filmen på mina olika plattformer. Även en filmkortis till Blom han levereras i farten. NicoKing & Oliver bjöds sedan på mat och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med rivigt kôppenkaff som grädden på mosen. Sedan stack vi ut på äventyr, men dom är hemliga och lite hemligheter måste man få ha här i livet 😉

Klockan är nu 23:30 och det verkar bannemej omöjligt att lägga sig innan midnatt. Fullt ös idag, men mycket rolig dag och fått mycket gjort på checklistan som jag inte skrivit om här. Men fått gjort det i farten och har ändå klaffat. Tack alla inblandade! Tänkte fixa kabeln på gamla drönaren så den är ” Fit for fight ” och sedan knyta mig till sömns.

Imorgon Torsdag blir det träning, telefonmöte med Kent ( Swimrun ), redigering och kurs på eftermiddagen, eventuellt en liten bastu på kvällen vi får se.

Looking forward to it!

*P.S Såg ni min färgcombo? 😉

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *