Ännu en chillyday!

DSC_0520

Mötte upp Jordan på takterrassen för kaffe och de va inte förens kl 10. Så var skönt med sovmorgon och chill häng på taket. Tunt dislager över hela himlen, så var behaglig värme till en början idag.

DSC_0522

Vi splittrades så småningom och jag arbetade lite på datorn. Skickade lite mail, bokade in ny film för finnskogtoppen och planerat lite vad som sker när jag kommer hem. Efter lunch tog jag promenaden bort till klipporna och vinden fläktade skönt idag. Så otroligt härligt med långt hår igen och de har blivit vääääldigt blont nu av allt saltvatten o sol. Najs.

DSC_0533

Vågorna var inte så stora som jag hoppats och det blev en kortare simtur bara. Iakttog dock några tjejer som var väldigt stereotypiska för Portugal vad jag märkt. De går ner i sina fina kläder och bikini, men de badar inte, de är bara där för fotografering och ALLA gör samma poser. Frågade några portugisiska grabbar, som berättade att verkligen alla gör så och de tyckte de va löjligt. Javäl, girls will be girls och aldrig fel med en en vacker profilbild.

DSC_0429

Nu sitter jag ute på gatan och snor lite Wi-Fi med sällskap av en katt.

DSC_0534

Även en gammal hund kom och hängde ett tag innan han spatserade vidare. Ska samtala med päronen nu, möta Jordan igen på Bolanbar och siktar på tidig kväll. Imorgon blir det cykel till Johanna & Gall uppe i Odeixce och jag får se vad planen blir där uppe 🙂 Inget riktigt planlagt och Time tells.

Men rent spontant känns inte Lissabon aktuellt längre, dagarna springer ju förbi och vi får se hur jag känner. Är typ nu som jag verkligen kommit in i havets vågor, in the flow av lugnet och kan verkligen slappna av. Väldigt skönt och nyttigt.

Hörs då, internet där borta är begränsat och vi får se när jag kommer tillbaks här på bloggen!

Surfs away

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *