Ändrade planer

_20170819_175412

  • On the roll on rollerskies and rolling on!

Av någon lite halv-oklar anledning, så hade jag fått för mig vi skulle sammanstråla tidigt för möte idag. Eller så har jag blivit så van att vakna och gå upp tidigt för arbete. Vaknade innan väckarklockan och drog iväg strax efter 07:00 mot Örnsköldsvik. Strax 3h senare satt jag och drack kaffe hemma hos lokale chefen Jan Näslund.

Vädret  var rejält skunk och regnade o regnade o regnade. Vi diskuterade, planerade och kom fram till hur vi skulle arbeta under helgen. Ringde familjen Westerlund och mamma till Ellen som vi skulle göra ett reportage om också, de va på kalas och vi tog beslutet att inte vilja störa dom under den händelsen. Eftersom vädret aldrig gav med sig + vi tar Westerlund imorgon, så helt enkelt ändrade vi planer och avslutade där o då. Vi går in helhjärtat för morgondagen och det kommer bli en hejdundrande dag 😀

Jag stack iväg och åt lunch, handlade lite grejer till datorn och sedan stack ut till rullskidbanan.

_20170819_175453

  • Färg är alltid kul 🙂

Regnet var konstant i luften och ibland längre stunder med ösande regn. Jag hade satt på mig de färggladaste kläderna jag hade och gjorde det bästa utav situationen. Man blev kanonblöt, riktigt trögt på den regnfyllda asfalten och inte blev det torrare utan stänkskärmar på rullskidorna.. Men jag var lika glad för det, kroppen kändes bra och skönt att blåsa ur skallen lite.

_20170819_175513

  • High & Low in the zone!

Jag hackade på lite över 24km på rullskidbanan och fick ge mig då jag tvungen till boendet för annat arbete. Men var ändå skönt med regn, man blev avkyld och fint att kunna åka 7,7km enkelvarv. Så jag var nöjd med att få till ett träningspass denna arbetsfria regniga lördag.

 

DSC_0840

  • T-Ws sovrum för natten.

Som tidigare nämnt, så har jag tackat nej till hotell eller dyl för att hålla ner kostnaderna. Jag trivs lika bra här i klubbstugan och denna gång har jag med egen madrass. Kvällen blir nu lugn, precis ätit kvällsmat och ska inte skriva så mycket mer då jag måste plocka isär datorn. Jag köpte delar till den idag inne i byn, så nu ska jag byta hårddisk och förhoppningsvis ha den som ny igen!

Morgondagens blogginlägg kommer antingen komma nattetid eller morgonen Måndag.

Ha en fin Lördag!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *