Ändrade & nya planer

Birken

  • Nya direktiv för Nordic Viking.

Fick ett lite surt samtal igår från Crister att jag fått fel information från Visit Värmland. De kortare varianterna på 30-40sek ska innehålla samtliga lopp, det bästa från varje och lite mer fokus på det arrangemanget som publiceras vid tävlingen. Egentligen så är det väl inte världens bakslag, nu har jag ju ändå valt ut de bästa klippen i varje tävling, men onödigt arbete att tajma in dom till musiken och skapa enskilda klipp. Men, men, så är det och nu vet jag ju exakt hur de ska skapas 🙂

Tisdag

  • The structure.

Förmiddagen så skapade jag mallarna för filmerna till O-Ringen, det kommer bli engelsk textning rakt igenom veckan och gjort i ordning logotyperna. Även gjort en mall som justerar färgerna och ljuset, ska se hur det funkar och kanske kan spara lite tid på det 🙂 Men planen är 1 film / dag både till Facebook / Instagram. Som det troligen kommer att bli, får vi massa material och publicerar lite extra för den skullen 😉

Vi filmar ju Lördag-Fredag. Sista dagen där, då lär jag vara kvar till iallafall 22 på kvällen, för då är det bankett och dans på kvällen. Kruxet är bara, att klockan 09:00Lördag ska jag infinna mig i Idre inför 1 vecka Sockertoppen. Så där kan det bli lite tight, rent spontant så siktar jag nog på att åka under kvällen. Får se lite hur energinivån är och känslan i kroppen, men hade varit skönt att vara på plats direkt och redo för en gryyym vecka i Idre.

 

Färjestad BK

  • Brainstorming med Björklund.

_20170709_163200

  • Planläggning på balkongen. 

Vi satte oss och kollade igenom idéer och tankar med Färjestad på balkongen. Torsby visade sig från sin vackra sida och vi fick ihop ett gäng planer. Nu gäller det för mig att få ner detta till en presentation och grym slagkraft inför mötet i Augusti.

Sen fick jag en idé och vi stack ut i bilen, vi rekade I 1,5h för den idéen och lade lite planer. Dock så skjuter vi på den idéen till nästa helg och försöker få med mer bärkraft, men en crazy idea jag fått och kan bli grymt.

Nu käk med Björklund och eventuellt kommer Jessica på besök ikväll 🙂 Eller så har jag en till idé och kanske tar de ikväll, vi får se 😉

– Sol I sinne!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *