Anders ” Järnmannen ” Olsson

  • Anders ” Järnmannen ” Olsson & SWEARE.

Nu kan jag äntligen lansera filmen som spelades in här i dagarna. En mycket trevlig dag tillsammans där vi filmade under smått tidspress och lite på uppstuds. Hör hela intervjun och se kraften Anders använder för att ”mosa” sig fram genom skogen. Att cykla med vanlig cykel utan stötdämpare i skogen är väldigt hoppigt, tänk dig då en trehjuling och sittandes. Inget stoppar Anders.

  • Ibland lär man träna cardio också.

En liten sovmorgon unnades idag, låg kvar och åt en lång frukost därefter. Redigerade tackkortet för Persson Motorsport, textade ytterligare på O-Ringen projektet och skickade iväg 6 filmer. Mejlade lite smått och pillade lite reklamfilmen för skidtunneln. Stack sedan upp på möte, argumentera lite för min sak att skippa en sekvens och ha mer träning i bilderna, som också mottogs och blev bara grafisk planering. Sakta men säkert tar vi oss mot slutprodukt!

Tiden var knapp men hann med 45 min cardio när jag ändå var på plats vid 60° Nord, 30 min cykel med olika motstånd/watt och roddintervaller. Kort och effektivt, stack o handlade och hann skicka en faktura med posten. Oj just de, hade ett telefonmöte med O-Ringen också. Nu iallfall tillbaka hemma och ska slutföra en instagram-version av filmen ovan, pyssla lite med några punkter när man ändå är hemma i lugnet och sedan packa. Hoppas på en vanlig svensson-kväll där jag kan lägga mig i soffan vid 20:00 och småslumra. Tidig uppgång imorgon 05:00.

Up north we go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *