Analys o Catchup

111-1

Gårdagen var en konstig dag. Man var inte trött, men väldigt seg i huvudet och impulsiv. Jag började packa upp allt, samtidigt som jag bokförde, lagade grejer, städa och jobba med T-W. Det sa bara pang så var klockan eftermiddag och allt var klart. Puh, vilken rusch. När jag äntligen satte mig ner, ringde Bob och klura om han kunde komma över, absolut!

 

Vi analyserade och gick igenom tävlingen, kom fram till typ 5-8 punkter att arbeta med och vi är redo att ta det vidare senare i Grönklitt till helgen. Sjukt små marginaler att Bob inte var på pallen kan jag säga, nu vet vi vad vi ska träna på och ta med ut på fältet. Mäktigt. Blev sen med och tränade på skidgymmet, träffade Julia Karlernäs, Nico, Elias och Thorn. Kul o träffa folk även om jag var komplett retard. Skönt att stretcha ur sig lite och gick en omgång med ölmagen, lär ju få något tryck i stakningen nån gång.

 

Vallade sen skidor, handlade, hängde tvätt och kunde sen kl 22:00 äntligen äta mat sedan sist, över 25h hade gått och ändå kändes bra hela dagen. Skönt med en liten fasta, kroppen lär hinna ikapp och rensa all äcklig roadfood som är i kroppen. Huugha

 

Idag blir det lugnt, skall få ihop Top Cats filmen lite nu innan jag skall dra några längder på simhallen. Tacokväll hos Blom sen och blir nog en kingdag!

Plask plask

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *