Alvor once again!

  • Broder Carl i siluett på flyget.

Var tvungen att skriva av mig allt i det senaste inlägget, var en tung start på resan och inte riktigt så jag ville lämna Torsby. Men hämtade upp mig, reflekterade och tänkte efter hur jag arbetat med de andra som gått sönder. Googlade runt på otroligt dåligt nät på flyget, fick några idéer och så småningom en plan. Även om resan var rejält seg, hade jag nu kunnat rensa tankarna lite och kommit fram till en plan.

Smilbandet var tillbaka och vi startade med Ikea & 19 köttbullar för mig. Kanonstart är ett måste, depåerna påfyllda och redo för veckan!

  • Farsan hängde med på löppasset.

Väl framme i huset så packade vi upp grejerna, snackade lite och jag blev vaken till efter midnatt för att kika efter delarna som jag behöver till datorn.  Morgonen vaknade jag utvilad, tog 1/2 kopp kaffe och sedan begav mig ut på löprunda innan frukost. Lagom varmt, lätt bris och kunde springa utan t-shirt på stranden. Kroppen kändes pigg och benen lätta, så en härlig känsla på första passet. Valde att stanna vid 1,5h, tog oss hem för en riktigt god frukost och nu lite blandade aktiviteter i familjen Lindström.

Jag ska arbeta lite, har beställt delar till datorn och texten ovanför skrevs 12:49.

Även fått två bilder skickade av Pär, här kan ni se resultatet av hans projekt och lägg märke till lacken! WOW!


  • Ute på en rulltur! 🙂

Efter lite fika, mingel och allmänt häng på eftermiddagen, var det dags för en runda på rullskidorna. Tog lite över 60min men körde på ganska hårt och fick ett effektivt pass på kort tid. Nöjd med responsen och all positiv respons man fick på vägen 😀 Tummen upp, folk som filmar och stannar för att kika, bara roligt!

Nu ska det lastas lite med, syrran och hennes kille styr i köket. Efter det blir de kvällsarbete och möjligheten finns att de blir sent för att få det klart.
Imorgon fullspäckad, så återkopplar sent på kvällen!

Glad påsk folkens!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *