Allt i Allo

 • Vackert morgonljus i Hovfjället.

Åt frukost och blev upplockad vid 08:45 för att serva grabbarna i Hovfjället. Ljuset och dagget låg vackert ute i naturen, riktigt skönt att vara ute såna här dagar när värmen börjar smyga fram och luften är fuktig.

 • Blom värmer upp inför backrace.

Rasmus skulle köra race upp bakvägen för Hovfjället, så jag droppade av han inne på grusvägen och uppvärmningen startade direkt. Grusväg ca 2km och går sedan över till stig, aldrig testat den leden men fick höra den är riktigt fin och utmanande. Blev taggad att testa och vi får se till att fixa till det på något vänster framöver. Spännande!

 • Ludwig Tärning körde rullskidor upp!

Ludwig körde på asfalten och två vändor upp på rull. Hade med kameran så man hade något att pyssla med när de åkte, när det ändå var så fint väder njöt man också mellan åt och det gick ingen stress på mig inte 🙂

 • Diagonalade och tröskel upp 2 vändor.

 • Charlotte Kalla i spets.

Damlandslaget var på plats också för att köra tillsynes två vändor upp för backen. Charlotte var verkligen i slag och formen verkade god!

 • Jonna jagar på uppöver.

 • Solen värmde och humöret var på topp 🙂

 • Mr. fighting face i spurten på sista draget.

Blom körde andra vändan på asfalten och sprang upp, kommentaren vid målgång ” Uuuuh, detta blir jag inte sämre av”. Mycket sanning i de orden 🙂

 • Ludwig med 500 meter kvar.

Grabbarna kämpade på bra och fick ett fint pass in på kontot från Hovfjället. Solen värmde nu rejält och smart drag att lägga träningen innan det blir för varmt. Nöjda och belåtna vände vi hemåt, droppade av mig vid lägenheten och jag redigerade bilderna lite snabbt. Varit i kontakt med Ski Classics och har telefonmöte med de imorgon kl 10:00, spännande och mer info följer.

Checklistan har gjorts för dagen och jag har koll på läget. Tänkt byta om här så småningom och ta en vända i Gräsberget för att själv springa ur sig lite. Trött på rullskidor och väljer nu framöver att lägga lite mer kraft på löpningen och cykel. Tror det blir bra!

 • Hej & hå, ut med dig Tompa!

Jora, efter lite om och men kom även jag ut på träning. Var lite segdraget att ta sig ut och motivera sig för att knyta löparskorna. Men visste att bara jag kommer ut infinner sig den rätta känslan och efteråt kommer endorfinerna pumpa runt i kroppen. Så jag bytte om, tog ett mellanmål och cyklade upp till Gräsberget. Undviker ju som sagt asfalten med min löpning till största möjliga mån, därför cyklar jag till en början och startar där stigen går från grusvägen.

Tror kroppen inte riktigt var beredd till en start, tunga kvarten infann som vanligt till en start och jag kämpade på uppöver i tron på bättre tider.

 • I’m on top of the wooorld yeeeea 😀

Nja lugna mig lite. Kom iallafall upp på en bra tid och kommit in i tempot. Jag fortsatte sedan löpningen nedöver med lite krokar och avslutningen med min nya stig jag rekade på trailen härom dagen. Fick bra flyt i löpningen, pulsen låg stabilt och jag kände att jag kunde trycka på fint men samtidigt bekvämt tempo. Turen tog 1h 8 min och skulle nog enkelt kunna göra det på 1h med samma känsla och lite bättre förutsättningar. Men det är en ganska tuff 9km slinga jag rekat fram, mycket uppförs, teknisk löpning och böljande. Så jag är nöjd att nu turen är komplett och man kan ha en tuff entimmes tur att anta sig om dagarna.

Resten av dagen blir det nu redigering och bokföring. Soinja kommer förbi ikväll på kaffe och vi ska snacka ikapp sedan sist. En lugn afton alltså. Imorgon nya äventyr med träning, möten och ytterligare redigering. Må tro det kan bli en lång dag imorgon och bäst att förbereda sig för’t!

Vi säger så!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *