| Åkande reporter |

T-W Media

Den 2:a Februari hade jag möte tillsammans med JesperRed Bulls huvudkontor i Stockholm. Jag hade kontaktat dom i fråga redan i November och nu äntligen fått till ett möte efter lite diskussioner. Vi bollade lite idéer och tankar ikring fjolårets lopp samt vad jag skulle kunna tillföra 2017. Brainstormingen var bra och vi kom fram till några olika möjligheter. Sedan väntade lite  väntan, min kontakt har överförts till produktionsbolaget Another brother som skall producera filmen/erna och de skulle kontakta mig i ärendet. Med några telefonmöten och mejl mellan oss, kan jag äntligen gå ut officiellt med att jag blir åkande reporter under Red Bull Nordenskiöldsloppet. 

Grymt kul och härligt få igenom ett projekt som nästan varit 6 månader sedan kontakten togs. Kommer flyga upp 14 April och bo på hotell i Jokkmokk. Planen skulle vi ta närmare loppet mer precist, men jag vet lite grundplan iallafall. Jag kommer alltså starta loppet i spåret, inte åka hela loppet men vissa bitar och kanske kommer transporteras med helikopter eller skoter mellan de delar som skall täckas. Det är väl för att täcka alla olika sektioner, miljöer och åkare som finns ut efter banan. Men det kommer definitivt bli massor av skidåkning, minst 6 mil räknar vi med. Där vi vill få med intervjuer i spåret, hänga med i tätklungan och eventuella händelser som djur, krasch, väggningar osv osv. Jag ska vara GoPro ansvarig där uppe och kommer utgå endast med de kamerorna. Till viss del eventuellt använda några hjälpmedel som steadycam och huvudfäste, men vi får se, vi har itne planerat så specifikt ännu 🙂 3-4 filmare utöver mig kommer bli med upp som har olika ansvarsområden! Mäktigt!

Alltid härligt med ett projekt går i lås som man själv starta och arbetat för en längre stund, nu äntligen satt den upp i krysset 😉 Så nu skall byta däck på cykeln och upp till gymmet med Bob. Måste ju göra det bästa jag kan med formen fram till dess. Den är inte helt offline men man vill ju ha sin peak den 15 April i Jokkmokk 😉

Over and further!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *