Surpreza Surpreza

  • Självförtroende för hela byn!

Efter ha städat bilen igår fräsch och fin, stack jag till Kil för att träna men först och främst för att överraska Mia. Visste på ett ungefär när hon brukade kommit hem duschat & käkat mat, så jag tajmade in med ett träningspass innan. Jag har ju fått hjälp med träningsschema utav Anton Karlsson ( mer info längre ner ) och därför kunnat planera dagarna fram till Tromsø Sky Race bättre.

Så jag åkte till  Fryksta där det förvånande var bilträff, så jag hade livemusik och massor av fina bilar vid uppvärmningen. Jag var väl lite malplacerad i mina rosa Sockertoppen IF kläder, men whatever kände jag och fick en underhållande uppvärmning bland raggarna. Vid botten av slalombacken bytte jag musik, taggade till och la satsning på toppen.

Jag hade tänkt kontrollerad med ändå bra tempo upp till toppen 5 gånger. Körde några olika stigar upp, så snittet blev väl ungefär 370m i längd & 75m i höjdmeter. Kunde hålla jäkligt bra tempo och kontroll över samtliga intervaller. Går ju inte fort upp när mjölksyran börjar komma, men kunde hantera den bra och transportera bort mjölksyran effektivt. Gick inte en meter och kunde spurta sista två intervallerna.

Löpte av mig efter sista uppe på toppen, klappade mig på axeln och lite smånöjd över att det kändes så bra! Precis såhär vill jag känna just nu, annars har Tromsø Skyrace alltid skavt lite i magen men nu mer taggande 😀

  • Hej & hå upp och stå!

Lekte av mig lite med bildtagning under tiden jag väntade på Mia, inte jätteduktig på handstående ännu, men det tar sig och jag tar steg varje gång. Vill inte gå runt, utan jag vill stå still på platsen, raka ben och stå som ett streck. Så är lite knixigt.

  • Woop woop one hand!

Måste ju även öva lite på bara använda en hand, står ju inte länge men tillräckligt länge för bilden som var inställd på 0,5 sek intervaller och i fint ljus.

Mia kom så småningom, jag badade för att tvätta mig och vi tog en fika i solnedgången. Kvällen togs steg för steg och blev bättre än jag kunnat förutspå. Mysigt, lugnt och vackert, så det var en kul spontangrej denna fina onsdag. Hem under natten, sätta saker på laddning och snosa gott i sängen efter en bra dag. Sover ganska lite nu, men energin är på topp och leendet finns alltid där, så det känns bra 🙂

  • Anton Karlsson och hans VLOG från Sockertoppen 2018.

Anton Karlsson, skidåkaren med varmaste hjärtat. Han besökte oss på Sockertoppen och visade hjärta till alla sjuka ungdomar. Arbetar med honom inom Lager 157 Ski Team och vi har haft lite utbyte i tjänster. Han har hjälpt mig med träningsplaneringen nu mot Tromsø Skyrace och gett mig massor av tips. Grymt uppskattat och även motiverande. Det blir mer strukturerat och han baserade allt på min arbetssituation fram till tävlingen, den är inte optimal och aldrig varit, men vi har gjort det bästa utav det och nu har jag en plan iallafall.

Han VLOGGAR även om sitt liv som skidåkare och den enda VLOG jag följer. Så har ni tid över, tryck play och luta er tillbaka 🙂

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen, plocka ihop kamerariggen och ta mig upp till Björnevi för att filma lite för TorsbyKalaset! Blir en liten paus mitt på dagen, så ska springa några ärenden, hälsa på farmor och ta mig en cykeltur innan det blir filmande igen ikväll. Så nog blir även detta en bra dag 🙂

Apkabinimas

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *