IMAG0773

Dagarna passerar sakta men säkert och jag måste erkänna att jag är fruktansvärt ovan det här lugnet. Lugnet var mitt hem för något år sedan, riktig manjana lifestyle och tog de allmänt chill med livet. Saknar den känslan och hoppas jag kan komma tillbaka till den, behöver dock några dagar nu med sakta avtrappning ifrån stressen som varit denna säsong. Men med 2v till Portugal, så har jag all tid i världen att varva ner och sedan kunna njuta av no stress och bara leva dagarna i Portugal = NICE 🙂

Har i övrigt fixat garaget här nere, ställt i ordning all skidutrustning och stavar, tänkte ikväll sätta på asfalt-piggarna på stavarna så de är redo för sommarsäsongen. Blir bra med litet eget krypin där grejerna kan stå och vara lätt tillgängliga, även funderat slänga in en soffa så man kan ta ”after work” direkt efter passet 😉

IMAG0775

Blivit en del träning också, nu när dagarna är ganska tomma så kan jag anpassa träningspasset bäst jag vill. Tränar på tider det är lugnt på gymmet så jag bygga och mixtra helt fritt. Om någon mer tränar på 60 Nord får ni gärna hojta till så kör vi ett pass eller två sammen (Y)

Lager

Idag blev det klart med att Oscar går till Lager 157 Ski Team kommande säsongen i Ski Classics, riktigt glad för hans skull och att han får chansen att utvecklas till sin fulla potential. Haft en grym säsong i Outnorth Ski Team och därför mycket glädjande att få följa honom framöver i ett starkt team.

Exempel

Pysslat lite med Tack kort också, så om någon vill ha hjälp med något liknande så bara att höra av sig, jag har som sagt lite mer tid nu och hjälper gärna till. Det är viktigt att uppskatta era sponsorer!!

Hadee på hade!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *