60° Nord

  • Testar nya stabiliseringsriggen.

07:00 var klockan ställd för larm, konstigt nog så vaknade jag innan och hade funderingen ”Har jag ens somnat än?” Japp, de hade jag och klockan var 06:45. Hade helt missat jag sovit helt enkelt och spenderade tiden med att lägga något varv på telefonen. Iväg till 60° Nord och på plats 07:45, var där tidigt då jag ville få ordning på utrustningen och se till att allt fungerade.

  • Screenshot: Från 3D-träningen.

Min första känsla var att riggen var ganska tung, en vanesak och någon man lär sig kontrollera med tiden. Stabiliseringen har några ”döda vinklar” ellers helt klockrent. Sara hade några enstaka idéer, annars hade jag helt fria tyglar och jag försökte utnyttja testandet med kreativa nya vinklar. Perfekt uppdrag att testa riggen, det lilla jag kollat på har det sett bra ut och ska bli kul att redigera med framöver.

  • Screenshot: Låga vinklar var inga problem.

Efter 60 min så var vi klara med dagens pass och tackade för mig. Jag bytte om och körde ett pass när jag ändå var på plats. Härligt effektivt gympass fick jag till och sedan gjort lite ärenden på byn. Åt god mat och sitter nu för att arbeta lite, Björklund kommer förbi i löpet av eftermiddagen och kvällen låter jag vara öppen.

Äventyr imorgon, be back 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *