5h Vandring Dag Fyra

 • Taggat gäng under frukost.

Här är en bild från en vanlig frukost här på Papigo Towers. Hela bordet är verkligen fyllt av käk, frukt och olika drycker. När man tror all mat kommit, då kommer det mer. Sen har alla frukostar varit olika, så det är lite spännande varje morgon att se vad man bjuds på denna dag 🙂

 • Lager & Fille på gott humör.

De är på gott humör då Anton H som är färdledaren precis gått förbi och snackat massa skit 🙂 Vi begav oss 9:20 upp mot Dragon Lake, en långvandring som skulle blandas med löpning, episka miljöer/utsikter och filmarbete för mig.

Apollo hade nämligen beställt en dokumentation av mig från leden, så därför fick jag multitaska under dagens vandring och skicka upp drönaren på utvalda platser.

 • Allt ni ser här, det är också mitt! Men inte Östersund, det har jag sålt ” Joel Lager.

 • Genom här gick vandringsleden uppåt, magnifik utsikt verkligen..

 • Påväg upp för dalen.

Jag trampade på uppöver med stavarna för att få lite extra mark till grabbarna och möjligheten att kunna köra lite drönare med dom som statister.  Kroppen kändes bra och jag kunde få lite mark på grabbarna, gillar stavgång och speciellt i den här miljön 😀 Sen var det skönt också att gå i skuggan till en början..

 • Astraka ” som huset vi passerade hette.

Alltså, wow. En av de mäktigaste passeringar jag gjort med drönare och personligen. När man kom upp på kanten stöp det brant på bägge sidor och otrolig utsikt åt bägge håll. Stora dalar, enorma utsikter och gassande sol. Wow.

 • Hästar längs farleden.

Så vackert med hästarna strövande förbi vandringsleden, jag körde drönare och fångade en mycket vacker sekvens förbi här.

 • Astraka ” syns som en prick uppe på kanten.

När jag vände mig om, kunde jag beskåda denna vackra dal. Ni ser i mitten en liten, liten vit prick som är Astraka. Man tappar höjd och tar höjd, dalgången var böljande men ack så vacker.

 • Dragon Lake uppe i bergen.

Väl uppe vid Dragon Lake så skickade jag upp drönaren och tog några bilder samt filmsekvenser. Grabbarna hade gått i förväg när jag stannat hela tiden och filmat. Så jag kunde arbeta här ostört och få de sekvenserna jag behövde.

 • Mäktig utsikt från den spetsen till höger.. .

Precis bakom sjön var denna spets och skarpa kant, här gick det spikrakt ner och en otrolig utsikt. Verkligen mäktigt att stå på spetsen där och blicka utåt, då kände man sig inte värst stor 🙂

 • Hemfärden, reklamfilmen fortsatte.

 • T-W checkar ut, grymt nöjd med dagens vandring.

Efter 1600 höjdmeter & 5h kunde jag äntligen se hotellet igen. Vilken dag det varit, vilken vandring och vad otroligt mycket intryck av vackra vyer. Solen har gassat hela dagen, men varit hyfsat mjuk och man har inte bränt ihjäl sig helt. Maten var enormt god och en kaff på maten var verkligen himmelrike.

 • Ute på äventyr igen.

Efter en varm och krävande dag, så siktade vi oss in på en ett bad och fick en rekommenderad plats. Men det var inte speciellt varmt, men skönt med bergsvatten och en kick för kroppen. Högtalaren i högsta hugg och skulle tippa kring 6-7 grader i vattnet… 

 • 3 ansikten som visar på känslan av badet 😀 Foto: Filip Danielsson. 

Denna bild får avsluta detta blogginlägg. En fantastisk dag som nu blir avnjuten i solnedgången och god mat därefter. Krögaren bjuder på en öl för T-W för han är tacksam över allt material o bilder Som skapas. Man tackar man tackar. Även tack alla som följer och vi fortsätter härja på även imorgon 😉

5 hours walking and running today up the mountains. We visited Dragon Lake and got to see amazing scenerys. Astraka. The house on the way up, was really impressive located and brought many questions to how it was built. After a long day, we went to the local water hole and enjoyed the cold mountain water 🙂 Now time for dinner after been enjoying a cold beer in the sunset.

 

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *