IMAG0580

Fick hjälp av Kurt att få upp uppp uppp grejorna på taket 😀 Fick en fantastisk plats vid speakerbåset på taket och var riktigt taggad att sätta på discolistan! Hoppas ni gillar spellistan!

IMAG0583

Musiken var uppskattad ifrån åkarna som jag träffade på lunchen. Blev riktigt bra position, sen kan jag säga att vi inte ens spela på 50% av kapaciteten, så om ni vill ha högre får ni säga till! (Y)

 

IMAG0581

Tipi tältet är på plats, snöhögen till höger kommer bli en snöskulptur och dom har gjort ett riktigt bra jobb itanke med omständigheterna. Snö som är som socker och väldigt dålig bärkraft. Den blev mindre och mindre, men jag gillar initiativet och hoppas verkligen den kommer stå länge 😀 Hann också iväg på en snabblunch på Valbergsängen, blev snabbaste lunchen med massa samtal. Har ju massa pågång 😉

IMAG0584
Sen i det vackra vädret tog jag några testvarv inför morgondagen. Skall nämligen vara teståkare kl 08:30 och är redo för att staka loss 😀 Blir vell lite tjuvskate också, tanken är ju att jag inte skall hugga sönder för mycket, jag skall ju bara köra igenom spåren och trampa lite skatebädd. Sen skall jag ju också filma en jäkla massa + bildtagning. Så tyvärr kommer bloggen bli lite bristfällig. Ni kommer kunna följa resan på SK Bore arrangemang på FB i huvudsak och jag skall ändå försöka uppdatera då och då här..

Men lovar inget väldigt kvalité utan blir nog rock n’ roll inlägg då och då! Sen som klagar får ”juling”

Hade på bade, nu skall jag till gymmet

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *