37 km hugg

DSC_0454

Dagen började med regn och elände. T-W var trött och ont i nacken. Traditionella frukosten som vanligt och låg sen pilla med mina målningar. Läste lite och var inte sugen på att träna… Men vid 12 tappa jag tålamodet och bestämde mig för stakning.

Regnet sluta när jag gick ut och blev till solsken. 15 min in på passet träffade jag på vägarbete. Spännande att iaktta portugisiska konstaplarna försöka ordna upp kaoset! Gick sådär 😉 Bilar överallt och en himla massa viftande med armarna från deras sida.

DSC_0455

Värmen steg och det blev ganska snabbt barüber som gällde. Pluggat på kartan lite mer idag och kände mig pigg för planerade rutten!

DSC_0456

Vändningen från bergen mot Alvor.  Molnigt var det men sällan skugga, här hade jag precis avklarat 1km rak väg som var uppförs. Vackert som en tavla bakom och hade en lovande nedförsbacke som önskan!

DSC_0459

Ack så rätt jag hade! Fin asfalt och lång utförs, började med en lång nedförsbacke där man kunde sträcka ut armarna i kors och bara njuta av de fantastiska dalarna man åkte igenom. Böljande miljö därefter innan man nådde vägen som skulle leda en hem. Väldigt vacker sektion av passet! 🙂

 

14946071853891552489974

37 km senare nådde jag hem. Solen gassade starkt och det var väldigt varmt när man kunde knäppa av sig hjälmen. Sista biten går igenom byn och då känns det som man åker guldig Lamborghini, väldigt många nyfikna tittare och pekningar. Drack min smoothie och hoppade i duschen. Riktigt nöjd jag tog mig ut, älskar känslan efteråt 🙂

Nu sitter jag med utsikten som på bilden, solen värmer och jag har precis druckit upp en öl. Den satt riktigt gott, trött kropp och varm solvägg.

Blir väl snart i sikta hem för middag och somna tidigt! Ännu en bra dag i ryggsäcken!

Wallaballabingbang

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *