24h resande

  • Passerar Åre 02:10…

Hej o hå vilken resa det var igår.

Ändå så är jag tacksam över att det klaffade efter omständigheterna. Jag lyckas boka om ombokningen tight inpå i München, väskan dök upp i Oslo där jag bokade en ny resa till Trondheim i och med jag missa min ordinarie resan upp. En ombokning där i farten, Via servicecenter fick ut biljetten mindre än 1h innan avfärd och sen vidare mot Trondheim 22:45.

Bokade en hyrbil vid gaten, så efter ha hämtat ut väskan kunde ja plocka ut en bil och rulla mot Östersund. Nu var resklockan på 20h och jag var ändå pigg efter omständigheterna. Resan gick bra till ÖSK, lyssnade podd, musik och reflekterade livet. Bilen var bokad så jag kunde lämna den i Östersund och byta ut mot min som stod på långtidsparkeringen. En hemsk dag egentligen, men ser man det lilla positiva, så klaffade det ändå bra och vädret är inget man kan göra åt, så varför lägga energi på’t?!

Kan man inte göra något åt situationen, ska man manjana mentalt, går det göra något åt situationen? Ja gör det då, ingen gör det åt dig och det hjälper inte att sätta sig o sura 😉

Iallafall, fick ihop 3h sömn på kontot, kändes bra och effektiva timmar sömn jag fick in, grymt. Lämnade tillbaka hyrbilen vid morgonen, hade frukost i magen och rattade mot dagens första möte på We & Sports. Gick igenom planering, insteget i företaget och summerade av med lunch på ett mysigt ställe.

Står o pysslar nu på kontoret, fått riktigt fräna nyheter för morgondagens arbete. Kan bli riktigt bra! Säger inte något officiellt ännu, för ska arbeta klart här idag och ta det väldigt lugnt ikväll först. Åre imorgon på Supersprinten och vi gör en återkoppling om allt på Onsdag. Full fart här när man är hemma och man får bara koppla på kättingen och hänga med 😉

Und so weiter!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *