2 flugor i 1 smäll.

  • Vi använder en toarulle & en golfboll för att visualisera de olika träffytorna.

Blev halvsent igår men orkade samla mycket sömn och fin återhämtning. Började dagen med kaffe och leverans av 2 filmer till storbildsskärmen.  Planen var satt för dagen och vi drog igång vi 11. På plats vid stadion sattes kameran på start och ingen tid att slösa. Vi körde våra sekvenser vi printat ner under natten och arbetade jäkligt effektivt på den korta tid vi fick tillgång på skidskyttevallen. En mikrofon också som la av under inspelningen, men löste det utan några större konstigheter och fick ihop det bra.

  • Hanna Öberg intervjuades.

När vi var inne och drack en koppenkaff träffade vi på Hanna i farten, direkt flög utrustningen fram igen och en kort intervju gjordes. Så himla härligt med kontrasterna i bakgrunden kontra varma ljuset med hjälp av lampan. Vi hann också träffa Fredrik Lindström som blev intervjuad och sedan behövde vi sätta igång o filma efter vår redan lagda plan.

  • Wolfgang & Co 🙂

Masken Robin har som gör han till Wolfgang är helt omöjlig att ta seriös. Proportionerna är helt fel med ansiktet kontra Robins storlek och det är väl det som göra det himla roligt att likheten till Wolfgang är on spot! Vi filmade iallafall våra sekvenser, sprang runt på läktaren och tog oss mot vallen så småningom. Vid skidskyttevallen gick vi förbi samtliga länder och fann oss fram mot Wolfgang #2 för att styra en date. Dock blev vi stoppade där av vakterna, de va ju lite trist att ha 25m kvar och där blev vi stoppade. Men vi fick några roliga sekvenser och massa skratt längs vägen förbi de andra länderna, så helt klart värt det och slutresultatet kom ihop jäkligt bra ändå.

På vägen ut från stadion träffade vi på rysk-TV och de skrattade gott om masken. Reporten fick låna masken och göra ett inslag, ingen aning vad de sa men blev nog säkert bra och vi tackade för oss idag. Väl hemma har det redigerats, spelats in berättarröst och massa fixande. Vi har i stort sett fått ihop 2 filmer till och nu ligger rejält med i matchen rent tidsmässigt.

Leveransen för dessa filmer är Mån-Tis och därför nu under kontroll. Imorgon fortsätter filmandet och vi siktar att ha de sista bitarna på plats. Så för hälsans & kreativitetens skull, tar vi nu 23:30 natten och kommer tillbaka starkt imorgon. Energin för min egen del är ändå bra, men hjärnan är trött och man blir lite trögtänkt nu på den senare biten av kvällen.

Som avslutning, har jag låst några uppdrag och möjligheter både för Dec samt 2018. Ingenting jag kommer presentera just nu, men det kommer, det kommer. Roligt att kunna boka in 2018 redan och utveckla arbetsplanen för 2018. Stay tuned.. . .

Under and in!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *