13h till start

dsc_0764

  • Att resa o bo med längdskidåkare är fantastiskt glamoröst, han sover vid första bästa tillfälle, inget annorlunda denna gång heller. Kort sömn på dagen för Bob.

dsc_0752

  • Väckte Bob för presskonferensen och  vi erhöll ”Champion” västen.

dsc_0763

  • Inte vilken utsikt som helst vi har i sovrummet för att tagga till 🙂

img_20170103_171637_896

  • Bob Impola är bäst rankad i totalen imorgon i startfältet och därför får han bära ” Champ ” biben imorgon. Vi har planen klar och jag har redan börjat kalla han Bib Impola, för allt han åker framöver kommer vara i Rosa eller Gul väst 😉

img_20170103_210257_296

  • Chefen själv hälsar!

Har gjort upp med Lager 157 Ski Team och vi kommer samarbeta lite. Mest de som vinner på det, i och med de har 3 åkare, när vi bara har 1. Kommer hamna mitt ute i ingenstans och se loppet, dom passerar 1h mellan gångerna, halv kul men så är det ibland 🙂 Men känns bra och hjälpa dom, känner ju Oscar & Lars väl och kan tänkas få tillbaka senare i säsongen.

Igår träffade jag på en tjej vid namn Julia Jansson, vi hade inte pratat innan men jag & Martin hade pratat om henne lite innan. Jag lyckades ”övertala” eller rättare sagt värva Julia över till Team Serneke att åka imorgon i tävlingen. F’n va bra, då får vi en tjej till start. Julia har inget att förlora och kan bara gå all in. Vi är ju skitglada hon vill åka för oss 🙂

Så nu måste jag hjälpa Bib med lite grejer och sedan tar vi kvällen. Det är ju 21:33 och 14:50 i Sverige när jag skrev det här!

King of China

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *